Stichting Kinderen van Nieuw Aurora

Wij zijn een nieuwe stichting die als doel heeft basisscholen en kinderen in het binnenland van Suriname, te beginnen in Nieuw Aurora, kansen te geven zich te kunnen ontwikkelen.

Om dat voor elkaar te krijgen kunnen ze onze hulp goed gebruiken. Deze zomervakantie gaat er een container vol met schoolmateriaal en – meubilair naar Suriname. De container willen we ook vullen met kinderkleding, sportkleding, speelgoed en knuffels voor de 300 kinderen van Nieuw Aurora.

En daarbij kunnen we uw hulp goed gebruiken. Heeft u thuis nog kinder- en sportkleding, speelgoed en knuffels over dan graag deze inleveren op school in een afgesloten stevige plastiek zak of doos met erop vermeld wat er in zit, of het voor jongens of meisjes is en graag de leeftijd erbij. De kinderen zullen u erg dankbaar zijn!

De voorzitter van de Stichting, Pim van Kampen, zal deze zomer er in Suriname persoonlijk op toe zien dat alle spullen op de twee basisscholen (openbaar en christelijk) en bij de kinderen goed terecht komen.

Onze stichting wordt ondersteund door de besturen en scholen van Alpha Scholengroep, Nobego en Facetscholen.

Kijk ook op www.kinderenvannieuwaurora.nl