Groep 1/2

Welkom op de pagina van groep 1/2!

 

Op maandag is juf Chantal bij ons in de klas en op dinsdag t/m vrijdag juf Lisanne. Regelmatig zijn juf Nadine en juf Corine bij ons in de klas om ons te helpen. 

 

In groep 1/2 vinden wij het het allerbelangrijkste dat je je fijn en veilig voelt, daarom besteden we heel veel aandacht aan sociale vorming. In groep 1 en 2 leren de kinderen hoe je met elkaar en de omgeving omgaat.

 

Kleuters leren al doende, tijdens hun spel. Daarom zorgen we voor een rijke leeromgeving waarin veel ontdekt kan worden, zowel in onze klas als op ons speelleerplein. Wij werken in thema’s, en met het wisselen van een thema, veranderen de hoeken mee. Dit geeft nieuwe impulsen voor het spel, het leren en het ontwikkelen. 

 

We besteden onder andere aandacht aan beginnende gecijferdheid en -geletterdheid, maar ook aan KiVa, muziek, verfijning van de motoriek, de ontwikkeling van auditieve en visuele vaardigheden, Engels, godsdienst, en tussendoor bewegen we een heleboel. Spelenderwijs oefenen we met voorbereidend schrijven en leren we al wat letters.