Groep 2/3

Welkom op de pagina van groep 3/4!

Groep 3/4 krijgt les van juf Eva (maandag en dinsdag) en juf Sharony (woensdag t/m vrijdag). 

 De klas waar je leert lezen, rekenen en zoveel meer! In onze klas zorgen we voor elkaar, zorgen we dat we een fijne groep hebben en dat iedereen zich veilig voelt. Daarnaast maken we muziek, we zingen, we werken op de chromebook, we leren Engels, we werken in de tuin, leren over de natuur en gymmen. Te veel om op te noemen. Dit jaar zijn we, naast de reguliere werkwijze, gestart met spelend leren en werken we voor rekenen en taal/ lezen in circuits met spelletjes die aansluiten op de doelen van de leerlijn. Ook starten we na de herfstvakantie met leerateliers, samen met groep 2 werken we dan op een creatieve en thematische manier aan onze leerdoelen en is er ruimte te ontdekken waar je goed in bent en wat bij je past, ben ik natuurknap, rekenknap, taalknap, beweegknap, beeldknap, samenknap, muziekknap en/of zelfknap? We gaan voor een gezellig leerzaam jaar!!

 

Groep 3 heeft het letterdiploma gehaald en is druk met leren lezen. Groep 4 leest via de LIST methode en wat zijn ze vooruit gegaan! We hebben een rekenknappe klas. Wat is het leuk om met de taal en rekenlessen ook buiten te leren, nu het weer steeds beter wordt.

In onze klas zorgen we voor elkaar, zorgen we dat we een fijne groep hebben en dat iedereen zich veilig voelt. De klas houdt van muziek maken, het werken op de Chromebook en ze bewegen heel graag. We beginnen weer met het zaaien van plantjes voor onze moestuin en leren in de komende periode over de natuur en sporten. Dit jaar zijn we, naast de reguliere werkwijze, gestart met spelend leren en werken we voor rekenen en taal/ lezen in circuits met spelletjes die aansluiten op de doelen van de leerlijn. We zijn gestart met leerateliers, samen met groep 2 werken we dan op een creatieve en thematische manier aan onze leerdoelen en is er ruimte te ontdekken waar je goed in bent en wat bij je past, ben ik natuurknap, rekenknap, taalknap, beweegknap, beeldknap, samenknap, muziekknap en/of zelfknap? We zien de kinderen hiervan genieten en ontdekken waar hun talenten liggen.