Welkom op de pagina van groep 3/4!

Groep 3/4 krijgt les van juf Eva (maandag en dinsdag) en juf Sharony (woensdag t/m vrijdag).

Thematisch werken

Wij werken in groep 3/4 altijd rondom een thema. U kunt hierbij denken aan: dieren, ‘welkom in ons restaurant’, sprookjes, Sinterklaas, Kerst, piraten en ‘op het podium’. Wij proberen onze vakken zoveel mogelijk vanuit een bepaald thema aan te bieden. Wij proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van werkvormen. Ook geven wij, als het weer het toelaat, buiten les.

Uitstapjes

Een aantal keer per jaar gaan wij erop uit met de klas of laten wij iemand op school komen om ons iets te leren over het thema waar wij op dat moment over werken.

Er staan een aantal leuke dingen op de agenda. Maar dit blijft nog even een verrassing!

Bibliotheek

Wij gaan regelmatig met de hele klas naar de bibliotheek. De kinderen kiezen dan een boek uit en worden op die manier gestimuleerd om veel te lezen. Ook komt de biebjuf op donderdag in onze klas. Zij geeft lessen rondom bepaalde boeken.

Schooltuin

De kinderen van groep 3/4 hebben hun eigen schooltuin. In het voorjaar gaan wij weer aan de slag in de tuin. Wij hebben een aantal hele lieve opa’s en papa’s die ons hierbij helpen.