Onze school

Welkom op de website van CBS De Rank in 's-Gravenpolder. Onze school staat in het Zeeuwse 's-Gravenpolder, een dorp in de gemeente Borsele op het voormalige eiland Zuid-Beveland. Midden in het dorp is een Brede School "De Egelantier" gebouwd waarvan ook onze school deel uitmaakt, samen met Obs De Linden en Kinderopvang Kibeo.

Onze school wordt dagelijks door ongeveer 100 kinderen bezocht. Deze kinderen krijgen zijn verdeeld over vier groepen. De lessen worden gegeven door een enthousiast team dat bestaat uit 13 juffen.

Onze school is een christelijke school en vanuit onze christelijke identiteit willen we dat elk kind zich veilig en gerespecteerd voelt op onze school. Elk kind is uniek en mag er zijn! De bijbel leert ons hoe we met elkaar en de wereld om ons heen om moeten gaan en daarom bieden wij sociaal-emotionele ontwikkeling samen met de bijbelverhalen in thema's aan de kinderen aan.

We willen zoveel mogelijk aansluiten bij talenten en mogelijkheden van de kinderen. We willen boeiend onderwijs bieden aan het kind van deze tijd, de volwassene van de toekomst. Daarbij zetten we allerlei boeiende werkvormen en ICT in.

Wij vinden een leven lang leren van belang, en niet alleen leren de kinderen van ons, maar ook wij leren elke dag weer van de kinderen, van elkaar en door het volgen van cursussen en opleidingen. Zo houden we onze kennis up-to-date en blijft ons onderwijs aansluiten bij wat de kinderen in deze tijd nodig hebben voor een succesvolle toekomst!

Op deze website vindt u naast belangrijke informatie over onze school en het onderwijs dat wij geven, praktische tips en actuele berichten. We wensen u een prettig bezoek aan onze site toe.