Hallo allemaal,

Wat leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van groep 7/8! We hebben twee juffen, op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag juf Mandy en op vrijdag juf Sanne. Hieronder kun je lezen over de activiteiten in de klas.

Herdenking Slag om de Schelde

Elk jaar in november organieren wij de herdenkingsdienst Slag om de Schelde. Met de hele klas komen we samen in de kerk en daar zijn ook de burgemeester of wethouder bij. We organiseren deze dienst voor iedereen die belangstelling heeft en er komen best veel mensen naar toe. Na de herdenking in de kerk leggen we vervolgens bloemen bij het monument op de begraafplaats. De weken daarvoor werken we bij geschiedenis over de Tweede Wereldoorlog.

KiVa

Op school werken we met de methode KiVa, dit is Fins voor fijn. Wij willen een fijne groep zijn.

Voorlezen bij Kibeo

Iedere week gaan er een aantal kinderen voorlezen aan de peuters bij Kibeo. De jongens en meisjes uit groep 7 en 8 lezen voor uit een zelfgekozen prentenboek. Voorlezen aan baby's, dreumesen en peuters is niet iets dat je elke dag doet. Voor zowel de grote- als de kleine kinderen is dit prachtig!