Hallo allemaal,

Wat leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van groep 7/8! We hebben twee juffen, op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag juf Mandy en op vrijdag juf Sanne. Op dit moment hebben we 24 kinderen in de klas. Hieronder kun je lezen over de activiteiten in de klas.

Herdenking Slag om de Schelde

Elk jaar in november organieren wij de herdenkingsdienst Slag om de Schelde. Met de hele klas komen we samen in de kerk en daar zijn ook de burgemeester of wethouder bij. We organiseren deze dienst voor iedereen die belangstelling heeft en er komen best veel mensen naar toe. Na de herdenking in de kerk leggen we vervolgens bloemen bij het monument op de begraafplaats. Deze periode werken we bij geschiedenis over de Tweede Wereldoorlog.

KiVa

Op school werken we met de methode KiVa, dit is Fins voor fijn. Wij willen een fijne groep zijn.

Leerateliers

Op vrijdagmiddag werken we in leerateliers, onder leiding van de juffen en hulpouders etc. werken we steeds twee weken aan een opdracht. De afgelopen periode hebben we gewerkt binnen het thema reizen. We werken hierbij groepsdoorbrekend met de groepen 5 t/m 8. Binnen dit thema zijn we onder andere bezig geweest met koken, dansen, gecoachen, figuurzagen en hebben we een woeste zee en pop-up kaarten gemaakt.