Aanmelden nieuwe leerling

Als u belangstelling heeft en meer informatie wilt over onze school, of u wilt uw zoon/dochter bij ons aanmelden, dan kunt u hiervoor contact opnemen met onze directeur Cora van der Peijl (06-30299322 of rank@alphascholengroep.nl)

U bent dan van harte welkom voor een kennismakingsgesprek waarbij u meer informatie krijgt en een rondleiding door de school en waarbij ook u ook al uw eventuele vragen kunt stellen.

Voor aanmelden kunt u het aanmeldingsformulier op deze website gebruiken.

Gaat uw kind nu nog naar een andere school en overweegt u de overstap naar onze school, om welke reden dan ook?

Nadat u uw kind heeft ingeschreven zorgen wij voor een warme overdracht. We overleggen met de intern begeleider en indien noodzakelijk de leerkracht van de andere school, zodat we ons goed kunnen afstemmen op uw kind.

Klik hier om het aanmeldformulier te openen.